iulie

25.07.2012 / Trafic Media

Pana la modificarea efectiva a HG 69/2012 prin adoptarea proiectului aflat, la aceasta ora, pe transparenta decizionala, amenzile aplicate se dau conform cuantumurilor in vigoare. Inspectorul de stat sef in cadrul ISCTR Gabriel Adrian Stefanescu a aratat ca pentru toate notele de constatare eliberate vor fi incheiate procese verbale. Flexibilitatea vehiculata in trecut ca pentru abaterile minore care nu se repeta sa nu se mai emita procesele verbale aferent a fost infirmata de Stefanescu.

25.07.2012 / Trafic Media

La solicitarea reprezentantilor Ministerului Transporturilor, se acorda o atentie deosebita controlului operatorilor straini, mai exact turci, pe teritoriul tarii, in speranta ca sanctiunile aplicate ii vor face pe oficialii de la Ankara sa fie mai „maleabili“ in problema autorizatiilor terta-tara, dar rezultatele obtinute sunt palide comparativ cu ce ar putea realiza CNADNR daca ar renunta la spagi si ar controla „pe bune“ in frontiera.

25.07.2012 / Trafic Media

Aceste vehicule marcheaza primul pas catre o transformare completa a gamei Ford de vehicule comerciale pana la finalul lui 2013. “Transit Custom este un vehicul de o tona complet diferit”, a declarat Stephen Odell, Presedinte si CEO, Ford Europa. Este un van modern si stilizat, care se incadreaza intre versiunea mai mica Transit Connect si Transit-ul mai mare din gama comerciala Ford.

25.07.2012 / Trafic Media

Incepand cu 1 august 2012, 1.135 km din reteaua de drumuri cu patru benzi din Germania, pentru utilizarea carora nu se platea taxa de drum, spre deosebire de autostrazi, vor fi supusi taxarii. Pentru plata se va aplica acelasi sistem, asadar de la 1 august vor exista 3.500 de puncte de taxare si mai mult de 717.000 unitati OBU instalate pe vehicule vor face update automat pentru noile viniete.

25.07.2012 / Trafic Media

Politia autostrazilor din Italia isi continua controalele menite sa reduca fraudarea tahografelor digitale de catre companiile de transport In timpul  unui astfel de control in Frosinone a fost descoperit un sofer care cu ajutorul unui magnet a inregistrarile tahografului.

25.07.2012 / Trafic Media

Parteneriatele cu dealerii sunt un aspect foarte important pentru Palfinger si asta pentru ca partenerii locali prezinta avantajul de a fi  aproape de clienti, putand oferi solutii  create special pentru nevoile pietei. Palfinger s-a reunit a Salzkammergut in 20-22 iunie. La intalnire au participat 95 de parteneri de vanzari si service din 76 de tari si a acordat deja traditionalele premii pentru dealeri. Performantele acestora au fost clasificate in patru categorii: “Best Product Idea”, “Best Service Idea”, “Best Marketing Idea” si “Lifetime achievement”.

25.07.2012 / Trafic Media

PepsiCo a decis sa externalizeze activitatile de depozitare si distributie din Polonia pentru a imbunatati serviciile si pentru a oferi clientilor un raspuns mult rapid la schimbarile din piata. Prin aceasta masura a fost vizata si minimizarea costurilor din supply-chain, cat si impactul asupra mediului. Kuehne + Nagel, compania catre care s-au externalizat serviciile, a prezentat o solutie care exploateaza sinergiile prin combinarea fluxurilor cargo din doua locatii pentru a asigura un supply chain mai rapid si mai sigur.

25.07.2012 / Trafic Media

Pentru optimizarea activitatilor specifice depozitului, compania Raycap a decis sa implementeze o solutie de automatizare. Activitatile de depozitare pentru clientii importanti din zona Telco precum si activitati specifice de productie si asamblare au condus managementul companiei catre decizia de a implementa o solutie de tip warehouse management. Solutia astfel achizitionata trebuia sa indeplineasca mai multe criterii: timp mediu de implementare de pana la patru luni, mitigarea riscului de integrare cu Microsoft Dynamics NAV, furnizor cu experienta si know-how in industrie care sa poata oferi atat solutia, cat si echipamentele suport pentru forta de munca din depozit.

25.07.2012 / Trafic Media

De la 1 august FAN Courier va lansa serviciul Collect Point care va permite consumatorilor din Bucuresti si Ilfov sa expedieze colete si plicuri in drum spre serviciu, de langa casa sau chiar din locul in care isi fac cumparaturile, eliminand astfel timpul de asteptare a unui curier. Expeditiile vor putea fi plasate in oricare din cele 40 de magazine ale retelelor Inmedio si Relay. Plata se va efectua printr-un SMS transmis de expeditor, iar serviciul este disponibil tuturor persoanelor care detin un telefon mobil cu o cartela activa in retelele Orange, Vodafone si Cosmote.Page 1 of 3