august

31.08.2012 / Trafic Media

La solicitarea reprezentantilor MTI, ISCTR acorda o atentie deosebita controlului operatorilor straini, mai exact turci, pe teritoriul tarii, in speranta ca sanctiunile aplicate ii vor face pe oficialii de la Ankara sa fie mai "maleabili" in problema autorizatiilor terta-tara. Rezultatele obtinute sunt insa palide comparativ cu ce s-ar putea realiza daca s-ar controla "pe bune" in frontiera.

31.08.2012 / Trafic Media

Circulatia rutiera pe DN Centura Bucuresti, in zona km 8+900 va fi inchisa, in perioada 31 august - 2 septembrie 2012, in intervalul orar 00:00 - 04:00, anunta Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania. Masura inchiderii circulatiei este motivata de lucrarile de montare a grinzilor la pasajul superior al autostrazii A3, Bucuresti - Brasov.

31.08.2012 / Trafic Media

Dezvaluit publicului in iulie, primul Antos produs in serie a iesit astazi de pe linia de productie a fabricii Mercedes-Benz din Worth. Antos este primul camion MB gandit special pentru distributia si transportul heavy-duty.
Cele doua variante, "loader" si "volumer" raspund cerintelor transportatorilor, atat din punct de vedere al capacitatii de incarcare, dar si al sarcinii totale.

31.08.2012 / Trafic Media

In iulie, livrarile Volvo in Europa de Vest au scazut cu 19%, in timp ce in Est au crescut cu 37%. Dezvoltarea macro-economica redusa si incertitudinea mediului de afaceri au afectat cererea. In Rusia si Turcia cererea s-a mentinut la un nivel stabil. Chiar si asa, la nivel european, livrarile au raportat o scadere de 2%. In iulie, in America de Nord, livrarile au crescut cu 46%, la 2.380 de vehicule, comparativ cu aceeasi luna a anului trecut.

31.08.2012 / Trafic Media

Waberer’s International si-a atins target-ul propus pentru primele sase luni ale lui 2012. EBDITA-ul companiei a atins aproximativ 21 de milioane de euro, ceea ce inseamna o crestere de 11%, comparativ cu aceeasi perioada a lui 2011. Acesta este rezultatul optimizarii tuturor indicatorilor economici. Mentinand cresterea, veniturile au depasit 185 de milioane de euro.

31.08.2012 / Trafic Media

In 1992, Kuehne + Nagel s-a stabilit la Moscova. "Ceea ce a inceput acum 20 de ani ca o operatiune de expeditii internationale a crescut treptat intr-o organizatie care ofera servicii integrate de logistica. Suntem incantati de aceasta evolutie si recunoscatori clientilor nostri si angajatilor care ne-au ajutat sa ajungem aici" a spus Reinhard Lange, CEO Kuehne + Nagel International AG.
Kuehne + Nagel a fost unul dintre primii furnizori de servicii logistice care a intrat pe piata ruseasca dupa transformarea politica din Europa de Est.

31.08.2012 / Trafic Media

Dupa turneul de succes din Europa in august 2011, intitulat Tesla Goes East, Rafael de Mestre a pornit intr-o noua aventura, de data aceasta menita sa stabileasca recorduri mondiale. El va incerca sa devina prima persoana care conduce in jurul lumii o masina de serie electrica. Aceeasi Tesla Roadster care l-a purtat din Suedia pana la Marea Neagra in Romania, in mai putin de doua saptamani, traverseaza acum trei continente pentru a deveni prima masina electrica ce calatoreste in jurul lumii.

31.08.2012 / Trafic Media

O importanta firma de consultanta in domeniul ingineriei si al proiectarii, Hyder Consulting,  a anuntat o campanie dinamica de recrutare, urmand ca in urmatorii cativa ani sa recruteze un mare numar de angajati calificati, in speta ingineri, cu precadere din Romania pentru proiectele Hyder din Marea Britanie si Orientul Mijlociu, dar si pentru proiecte din Australia.

29.08.2012 / Trafic Media

ISCTR continua procesul de organizare teritoriala si instruirea inspectorilor de trafic. In paralel se efectueaza si controlul, iar pana la modificarea efectiva a HG 69/2012 prin adoptarea proiectului aflat, la aceasta ora, pe transparenta decizionala, amenzile aplicate se dau conform cuantumurilor in vigoare.
De precizat ca pentru toate notele de constatare vor fi incheiate procese verbale. Flexibilitatea vehiculata in trecut ca pentru abaterile minore care nu se repeta sa nu se mai emita procesele verbale aferent a fost infirmata de inspectorul de stat sef Gabriel Adrian Stefanescu: "Lucram pe hartii si pe legi si daca s-a spus asa ceva este vorba de o eroare fatala. Avertismentul nu a fost introdus inca in legislatie. Eu pentru toate constatarile facute am emis si procesele verbale aferente, in timpul in care am fost inspector de trafic".Page 1 of 8