2012  | 
23.08.2012 / 

ATP Exodus continua strategia de dezvoltare la nivel national, pregatind inaugurarea unui nou centru autorizat pentru doua dintre marcile din portofoliul ATP Exodus, Mercedes-Benz si Mazda, la Oradea. Valoarea totala a investitiei se ridica la 2,5 milioane de euro. Cu o suprafata construita de 2.200 m2, centrul va gazdui un showroom si service pentru cele doua marci, spatii pentru reparatia camioanelor si vehiculelor comerciale multibrand, dar si pentru vanzarea vehiculelor rulate. In ciuda unui context economic nefavorabil, compania si-a extins reteaua de distributie a pieselor pentru camioane, in prima jumatate a anului, cu inca trei sucursale, la Piatra Neamt, Targoviste si Botosani. 

 

„Contrar tendintei generale de reducere a cheltuielilor, noi am decis sa mergem mai departe cu investitiile, chiar daca piata auto a continuat sa se contracte continuu pe fondul crizei economice globale si a unei cereri interne foarte reduse. Ramanem prudenti in ceea ce priveste cheltuielile, dar consideram ca motorul dezvoltarii unei companii pe termen lung sunt investitiile.” a spus Mircea Cirt, directorul general al ATP Exodus.
Grupul ATP Exodus a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 71,3 milioane de euro, in crestere cu 20% fata de 2010. Pe fondul unei contractii puternice a pietei auto locale, care a inregistrat o scadere cu aproximativ 16% comparativ cu primele sase luni ale anului trecut, compania se asteapta sa isi mentina in acest an vanzarile la nivelul celor din 2011.

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or