2012  | 
29.08.2012 / 

Inspectorii ISCTR nu permit operatorilor straini sa plece pana nu achita amenda in contul trecut pe procesul verbal. Inspectorul de stat sef a mentionat ca a propus achizitionarea de POS-uri pentru a incasa amenzile pe loc, atat de la carausii straini, cat si romani. "Multi fug de ideea platii in numerar a amenzii din cauza suspiciunii de mituire a inspectorilor. Dar acest lucru se poate face, pana la urma, in orice conditii. Si inainte se puteau plati amenzile de la politie pe loc si ar fi bine sa putem si noi sa le incasam ala.

Plus ca in anumite cazuri este posibil ca oamenii sa vrea sa plateasca amenda pe loc, mai ales ca in termen de 48 de ore se poate achita doar jumatate din valoarea acesteia".
De asemenea, se doreste constituirea unui cont unic de amenzi, pentru ca la ora actuala acestea se inregistreaza greu si sunt dificil de urmarit. Acum se lucreaza cu mai multe conturi si cote parte din amenzi au diferite destinatii.

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or