2012  | 
31.08.2012 / 

Dupa turneul de succes din Europa in august 2011, intitulat Tesla Goes East, Rafael de Mestre a pornit intr-o noua aventura, de data aceasta menita sa stabileasca recorduri mondiale. El va incerca sa devina prima persoana care conduce in jurul lumii o masina de serie electrica. Aceeasi Tesla Roadster care l-a purtat din Suedia pana la Marea Neagra in Romania, in mai putin de doua saptamani, traverseaza acum trei continente pentru a deveni prima masina electrica ce calatoreste in jurul lumii.

Punctul de plecare al aventurii a fost in Barcelona, Spania, in 11 mai 2012, locul pe care Rafael de Mestre il numeste "acasa". Din acel punct, atat soferul cat si masina au trecut prin Franta, Elvetia, Germania, Statele Unite ale Americii, China si Kazakhstan. In acest moment masina se afla in capitala Kazakhstanului, Astana. Din acest punct calatoria continua catre Rusia, Ucraina, Romania, Ungaria, Austria si inapoi catre Barcelona prin Elvetia si Franta.

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or