2012  | 
04.09.2012 / 

Rolf Rosendaal este noul director servicii Post-Vanzare al Mercedes-Benz Romania. Conducerea a fost preluata de la Philipp Hagenburger care a devenit CEO Mercedes-Benz Egipt.
Noul director va deveni membru al echipei de management Mercedes-Benz Romania, jucand un rol major la nivelul deciziilor din companie. Printre cele mai importante atributii ale Directorului de Servicii Post-Vanzare mentionam - gestionarea retelei de service-uri, coordonarea departamentelor After-Sales: Piese de schimb - logistica, marketing si vanzari; Service - suport tehnic, garantii, Service24h si mobilitate;  Scolarizare - programe de training tehnic si de vanzari pentru intreaga retea, prin centrul de scolarizare de la Chitila.

„Pentru Mercedes-Benz, serviciile post-vanzare reprezinta o componenta esentiala a activitatii, intrucat dorim sa oferim clientilor nostri cea mai buna experienta pe toata durata relatiei lor cu autovehiculul. De aceea, Rolf Rosendaal reprezinta un castig foarte important pentru echipa noastra, remarcandu-se prin profesionalism si o experienta bogata”, a declarat Michael Grewe, CEO si presedinte Mercedes-Benz Romania.
Rolf Rosendaal si-a inceput cariera intr-o filiala din Germania a organizatiei si a coordonat proiecte Mercedes-Benz in America de Nord, Orientul Mijlociu, Africa si Europa de Est. Experienta sa internationala a fost completata ulterior prin misiunea din Liban, unde a avut functia de Parts Manager (Director Divizie Piese de Schimb).
 „Venirea in Romania reprezinta o provocare foarte mare,  pe care am acceptat-o cu entuziasm si o dorinta extraordinara de a mentine si ridica standardele impuse de companie in privinta serviciilor post-vanzare, aflate deja la un nivel foarte inalt. Mercedes-Benz este un reper de calitate si servicii premium pe piata romaneasca si sunt incantat sa ma alatur unei echipe cu rezultate atat de bune pe plan national si european”, a declarat Rolf Rosendaal, noul Director de Servicii Post-Vanzare Mercedes-Benz Romania.

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or