2012  | 
19.09.2012 / 

Goodyear Dunlop Tires Romania a lansat ieri, impreuna cu partenerul sau francizat SC Total Service 2001 SRL din Focsani, un nou centru Premio in lantul de franciza din Romania. Compania va accelera ritmul de crestere al retelei locale de service si retail cu anvelope, urmand ca, in doar 30 de zile, trei noi centre Premio sa deserveasca zonele Vrancea, Alba Iulia si Alexandria.

Odata cu lansarea PREMIO Total Service 2001, valoarea cumulata a investitiei initiale realizata pentru deschiderea a peste 26 de centre Premio pe teritoriul Romaniei este de peste 10 milioane de euro.
In Bulgaria, franciza Premio numara 5 magazine-service ce deservesc zonele Ruse, Varna, Stara Zagora, Plovdiv si Veliko Tirnovo.
In viitorul apropiat, planurile de extindere ale Goodyear Dunlop Tires Romania vizeaza si piata din Republica Moldova, subsidiara locala a Goodyear redevenind astfel un nod pentru trei tari din regiune.

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or