Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cefin Trucks a ajuns la 500 de camioane Ford Trucks livrate in Romania…

… in 18 luni de cand reprezinta aceasta marca pe piata noastra.
Vehiculul cu numarul 500 – un model 1848 XHR pentru distante medii si lungi, care permite cresterea rentabilitatii si eficientei operatiunilor datorita motorului Ecotora de 480 CP si 2.500 Nm si transmisiei automate cu 12 trepte ce garanteaza un consum redus in orice conditii de utilizare – va merge la Elisa Expeditii, o firma din Baia Mare specializata in transport international. Tot pentru eficienta sporita, dar si pentru siguranta si confortul soferului, camionul este echipat cu LDWS (Sistem de Avertizare la Parasirea Benzii de Circulatie), AEBS (Sistem Avansat de Franare de Urgenta), ESP si Sistemele Auxiliare de Franare.
 

Asa cum a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks cu ocazia livrarii camionului cu numarul 500, „Ford Trucks este angajamentul nostru de oferire a sprijinului necesar pentru cresterea profitabilitatii fata de firmele din transporturi, logistica si constructii din Romania. Performantele oferite de gama de produse si servicii Ford Trucks au facut ca astazi sa celebram livrarea celui de al 500-lea vehicul comercial Ford Trucks in Romania. Ii multumim domnului Sorin Muresan, administrator Elisa Expeditii, pentru increderea acordata si suntem convinsi ca parteneriatul nostru va fi de lunga durata.”
Reprezentantul firmei baimarene a punctat faptul ca „principalele avantaje care m-au determinat sa fac aceasta alegere au fost consumul si fiabilitatea oferite de autotractoarele Ford Trucks. Imi doresc un parteneriat de lunga durata si estimez ca anul viitor voi fi unul dintre clientii noului F-MAX“
Ford Trucks are o cota de 3,4% din piata romaneasca de vehicule comerciale grele, 24% pe segmentul constructiilor, 11% pe segmentul vehiculelor specializate si 1,23% la autotractoare, iar obiectivele sale pentru 2018 vizeaza atingerea unor cote de 5% din piata totala si de 25%, 10,5% si respectiv 2,5% pe cele trei segmente de mai sus.

Articole similare

Ad