2012  | 
22.11.2012 / 

Castigatoarea editie de anul acesta a concursului Eurovision, Loreen s-a aflat intr-o scurta vizita in Romania, fiind pe 18 si 19 noiembrie in Bucuresti. Pe parcursul vizitei sale, artista din Suedia a beneficiat de transferuri confortabile si sigure cu Mercedes-Benz Vito.
Mercedes-Benz Romania a pus la dispozitia cantaretei si staff-ului sau un autoturism dinamic, ce ofera cel mai inalt grad de confort si inovatie pentru o calatorie placuta si lina.

Programul lui Loreen in cele doua zile petrecute in Bucuresti a fost foarte incarcat, jongland intre interviuri, participari la emisiuni si intalniri cu fanii.
”Ne bucuram ca putem pune la dispozitia unei artiste talentate precum Loreen un mijloc de transport sigur, confortabil si inovativ. Speram ca atat artista, cat si echipa care a insotit-o, s-au simtit bine”, a declarat Gabriel Craciun, Marketing & PR/ Communications Vans Mercedes-Benz Romania.

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or