2012  | 
26.11.2012 / 

4BUS, divizia de autobuze a Cefin Trucks a anuntat ca va deveni importatorul oficial in Romania al marcii chineze de autobuze Golden Dragon. Primul autobuz important este unul urban de 12 m care a fost deja omologat dupa normativele europene. Divizia 4BUS si-a anuntat si intentia de a importa si autobuze hibrid, intercity si chiar troleibuze.

Autobuzul urban cu podea coborata are o lungime de 12 m, si se incadreaza in dimensiunile standard europene, avand un ampatament de 5.850 mm. Caroseria este autoportanta si combina elemente de fibra de sticla consolidata in partea din fata si spate, si pe laterale foi de aluminiu sau otel supus tratamentului de cataforeza. Autobuzul dispune de trei usi, cu cate doua foi fiecare si are o capacitate de maximum 100 de pasageri, si in functie de piata poate fi configurat cu 24-36 de locuri pe scaune.  Vehiculul este dotat cu un motor Cummins de 6,7 l produs in Marea Britanie si poate fi setat in doua versiuni de 250, respectiv 300 CP.
Termenul de livrare este de 90 de zile (60 de zile productia si 30 de zile transportul). Tocmai pentru a evita prelungirea termenului de livrare, dar si cresterea pretului din cauza taxelor de import, importatorul nu exclude posibilitatea de a le asambleze in Romania. Autobuzul beneficiaza de o perioada de garantie de doi ani.

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or