2012  | 
26.11.2012 / 

Dupa un an foarte dificil pentru dealerii de vehicule comerciale din Romania, cu o contractare a pietei de peste 25%, Cefin Trucks propune o solutie care vine ca o manusa pietei interne: Gladiator, o camioneta produsa de Dongfeng si asamblata in Italia din 2009 de Giotti Victoria, un carosier cu traditie din Toscana. Varianta furgon are un volum util de 3,2 m3, iar platforma poate cara pana la 900 kg, avand o greutate maxima autorizata de 1,85 t.

In parteneriat cu Repacom si Autogaz, Cefin propune pe piata romaneasca o varianta cu box de aluminiu de 5,4 m3 si o sarcina utila de 700 kg, echipata cu motor pe GPL, pentru un cost de exploatare cat mai mic. Iar costul de achizitie a unei flote de zece autovehicule se invarte in jurul a 100.000 de euro, ceea ce face „micutul” Gladiator foarte convenabil si eficient in utilizare. Cefin ofera si finantare in parteneriat cu Garanti Leasing, in timp ce pentru a construi o reteau larga de distributie si service se cauta dealeri de automobile din toata tara.
Cefin Trucks estimeaza ca Gladiator ar putea avea o cota de piata de 5% la finalul primului an dupa lansarea in Romania, adica aproximativ 300 de unitati.
Motorizarea minivanului este derivata dintr-o varianta Suzuki, respecta normele Euro 5, iar in Romania este echipat standard cu instalatie GPL, cu functionare in sistem Bi-Fuel, realizat in parteneriat local cu AGR Autogas Group. Motorul pe benzina dezvolta 79 CP, iar cel pe GPL, 76 CP. Gladiator este echipat cu o cutie de viteze sincronizata in sase trepte (5+1). Viteza maxima constructiva este de 130 km/h.

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or