Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Piese de schimb pentru toate brandurile

Una dintre politicile care au tinut EVW Holding pe piata romaneasca, aproape total inghetata pe timp de criza, este cea de a se extinde pe segmentul distributiei de piese de schimb multi-marca.
De altfel, EVW Holding si-a extins si serviciile de reparatii multi-brand, ajungand chiar si sa faca buy-back-uri pentru alte marci de camioane.
Politica vanzarii de piese multi-brand a fost preluata de la Paccar Parts Europe, organizatie cu patru depozite majore de aprovizionare cu piese de schimb, situate in Eindhoven, Leyland, Madrid si Budapesta. Aceasta aprovizioneaza 1.031 de centre de service DAF din Europa.

Romania este in aria centrului de logistica din Budapesta, deschis in 2008 si care se intinde pe 23.000 m2.
Paccar Parts ofera atat produse originale DAF, cat si piese si echipamente TRP (Truck Trailer Parts), furnizate de producatorii consacrati de piese si componente pentru majoritatea producatorilor de camioane, autobuze si semiremorci.
Divizia de piese a Paccar ofera dealerilor din retea un soft care asigura posibilitatea de stocare a istoricului reparatiei si inlocuirii unei piese/sistem etc.

Articole similare