2012  | 
06.12.2012 / 

In fiecare an, in noiembrie pentru Mercedes-Benz Unimog exista o sarcina speciala in toata Germania, sa transporte din padure catre piete si alte companii brazii de Craciun. Aceasta treaba este realizata de specialisti precum Norbert Emig din Wald-Michelbach.
Emig este specialist in transportul brazilor. Acesta ii taie, ii transporta catre destinatie si ii amplaseaza. Acestea activitati sunt sustinute de Unimog U 400, de 286 CP. Acesta este capabil, datorita sasiului off-road si anvelopelor late, sa faca fata operatiunilor pe orice tip de teren.

Anul acesta, Norbert Emig a transportat deja brazi voluminosi pentru acest Craciun. Unul dintre acesti brazi cantareste 3,5 t cu o lungime de 17 m. Bradul a fost transportat pe timp de noapte catre o companie cunoscuta din Walldorf.

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or