2013  | 
05.06.2013 / 
Trafic Media

Max Boegl Romania a semnat ieri, 4 iunie, contractul de constructie a noii piste de la Aeroportul International Iasi.
Contractul a fost incheiat intre Mathias Kirr, managerul executiv al Max Boegl Romania, liderul asocierii care a castigat licitatia de proiectare si executie, si Marius Bodea, directorul general al Aeroportului Iasi.
Investitia este finantata de Consiliului Judetean Iasi.
 

Potrivit directorul general al Aeroportului Iasi regiunea Moldovei va avea cea mai moderna pista de aterizare decolare din Romania, aspect care va puncta decisiv in optiunea companiilor aeriene de a deschide rute noi spre si dinspre Iasi.
Oferta depusa de asocierea Max Boegl Romania-Vega ”93-UTI Grup s-a ridicat la valoarea de 139,13 milioane lei fara TVA si a obtinut punctajul cel mai ridicat in cadrul procedurii de atribuire.
Contractul prevede asigurarea serviciilor de proiectare si executie a lucrarilor pentru realizarea suprafetelor de miscare aferente unei piste noi cu lungimea de 2.400 metri in R.A. Aeroportul Iasi. Lucrarile vor include realizarea pistei de decolare-aterizare, caii de rulare, extinderii platformei si a drumului perimetral, instalatiei de balizaj, canalizarii pentru ape pluviale, precum si a serviciilor de proiectare pentru toate cele mentionate anterior. Termenul de finalizare este de 25 de luni de la data semnarii contractului, in acest termen fiind inclusa si proiectarea.

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or