Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Companii de top la “Achizitii materii prime”, cel mai nou concept marca Modern Buyer

Modern Buyer organizeaza, pe data de 19 septembrie 2013, prima editie a conferintei cu tema “Achizitii materii prime”, dedicata celor mai influenti profesionisti in achizitiile de materii prime din industria alimentara.
Sunt invitati manageri de achizitii si Supply Chain din partea marilor procesatori din industria carnii, a produselor lactate, a bauturilor si a panificatiei; manageri de vanzari din randul furnizorilor de materii prime si materii auxiliare pentru procesatorii din industriile de mai sus; furnizori de solutii si servicii pentru optimizarea proceselor de achizitii materii prime si supply chain; companiilor de consultanta.
 

Printre companiile care au confirmat deja participarea se numara: Hochland, Danone, Meda, Vel Pitar, Friesland Campina, Scandia, Eisberg, Boromir, Covalact, Kandia, Heidi, Caroli, Albalact, Doly Com, Prodlacta, Unilact, Abator Romsuintest Peris, precum si mai multi furnizori de materii prime si auxiliare. Evenimentul va debuta cu o sesiune de Business Matchmaking de o ora, sesiune urmata de lucrarile conferintei.

Dezbaterile sunt structurate in trei paneluri de discutii:
I. Evaluarea riscurilor in achizitiile de materii prime si solutii de gestionare a acestora.
II. Cum configuram procesele de Supply Chain pentru a ramane flexibili si a reactiona rapid si eficient la nevoile in schimbare ale pietei/clientilor, la presiunea inovatiei?
III. Inovatii si tendinte in industria materiilor prime auxiliare.
Temele conferintei vor fi dezbatute alaturi de 12 speakeri: Dorin Maxim, Supply Chain Director Hochland Romania; Edhit Sirbu, Purchasing Manager Danone; Victor Arnautu, Procurement Director Meda Prod; Adriana Palasan, Managing Partner Supply Chain Management Center; Csaba Mozes, Milk Purchasing Manager Hochland; Florin Filote, National Procurement Director la Vel Pitar; Romeo Ivascu, Eisberg; Zoltan Feher, FrieslandCampina; Remus Rogoz, Sudpack Romania; Anca Popescu, Sales Manager Rondocarton; Daniel Baditoiu, Logistic Solutions Manager Novensys; Gabriel Georgescu, Consultant Senior Manufacturing Novensys; Cristian Ofiteru, Country Manager CEVA Logistics.

Parteneri: Rondocarton, Sudpack, Novensys, CEVA Logistics.

Parteneri media: Infoaliment, Fabrica de carne, Fabrica de lapte, Tranzit.

Conferinta “Achizitii materii prime” va avea loc pe data de 19 septembrie 2013, la Hotel Ramada Parc, Sala Terra.
Mai multe detalii cu privire la speakeri, program sau planul salii puteti gasi pe site-ul www.modernbuyer.ro.

Articole similare

Ad