2014  | 
12.12.2014 / 
Trafic Media

Matthias Krage, presedintele DSLV (asociatia expeditorilor din Germania), a declarat intr-un interviu acordat unei reviste germane ca membrii asociatiei si angajatii acestora sunt nemultumiti ca parlamentarii germani au stabilit ca firmele de expeditii care comanda transportul unui subcontractor va fi tras la raspundere in aceeasi masura ca si subcontractorul de transport, daca acesta din urma nu respecta conditiile legii germane care stabileste un nivel minim salarial de 8,5 euro/ora.
 

Tocmai de aceea, este posibil ca potentialul de crestere al industriei transporturilor si expeditiilor din Germania sa nu mai atinga nivelul scontat, ca urmare a nevoii de restabilire a tarifelor din transport si logistica.

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or