2013  | 
29.01.2013 / 
Trafic Media

Marius Paraschivoiu, campionul roman la patinaj viteza va fi sponsorizat de ORTEC, care ii va oferi sprijin pe toata durata antrenamentelor pe care sportivul roman le va avea pana la Olimpiada de Iarna de la Soci, Rusia, care va avea loc in 2014. In varsta de 22 de ani, Marius Paraschivoiu detine recordul in Romania la patinaj viteza 500 si 1.000m.  
„Paraschivoiu este un sportiv foarte determinat si cu o atitudine plina de energie si de invingator, ca urmare se potriveste foarte bine cu profilul si valorile ORTEC.

Noi optimizam activitatea clientilor nostri, iar Paraschivoiu isi optimizeaza timpii pe pista. De asemenea, spiritul sau de invingator si tenacitatea sa ne entuziasmeaza, fiind o sursa de inspiratie”, a afirmat Herman Wierenga, Partener si Manager in cadrul ORTEC Europa Centrala si de Est.
Cu ajutorul acestei sponsorizari, Marius Paraschivoiu va finaliza sezonul in cur, s 2012-2013, si se va pregati pentru urmatorul, cel olimpic.
Atletul roman va participa pe 26 si 27 ianuarie 13 la Campionatul Mondial de Patinaj Viteza-Sprint Essent ISU, Salt Lake City (SUA).
Cans a fost intrebat despre sansele pe care le are la un loc bun, Marius Paraschivoiu a aratat ca va fi o provocare pentru el din cauza timpului scurt de pregatire si materialelor noi, dar este convins ca poate folosi gheata rapida din Salt Lake City pentru a atinge limitele stabilite de ISU pentru calificarea la campionatele mondiale si Jocurile Olimpice de anul viitor.
Marius Paraschivoiu este foarte recunoscator ORTEC pentru sprijinul acordat si spera ca aceasta colaborare va avea rezultate bune si ii va ajuta sa mearga impreuna la Soci, din postura de echipa castigatoare.

,

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or