Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

OPTEX a lansat in Romania senzorul laser REDSCAN Mini

OPTEX, lider mondial in materie de tehnologii de detectie, a lansat oficial in Romania senzorul laser REDSCAN Mini, un dispozitiv dedicat securizarii spatiilor de interior, care completeaza gama premiata de produse REDSCAN.
Comparativ cu modelele anterioare, acesta este mai usor, mai compact si detine o serie de caracteristici performante de control si management al energiei, similare cu cele integrate de camerele de supraveghere IP tip Dome. RLS-2020I este un senzor de interior ce foloseste pentru detectie tehnologia laser.
 

Acesta genereaza un zid virtual personalizabil, o singura unitate putand fi folosita pentru a securiza o zona de 20 m x 20 m, la o acoperire de 95 de grade. Senzorul poate fi folosit pentru a identifica prezenta oamenilor sau a obiectelor, putand astfel asigura o protectie sporita impotriva furturilor sau intrarilor neautorizate. Acesta are si rolul de a creste eficienta detectorilor de miscare si a camerelor de supraveghere.
“Piata de securitate din Romania este intr-o continua crestere si devine din ce in ce mai specializata. Companiile ce implementeaza proiecte de securitate sunt in cautarea de produse polivalente, eficiente si performante. REDSCAN Mini reprezinta o alegere optima pentru toti cei aflati in gasirea unei solutii de securitate pentru interior, ce poate fi configurata rapid si simplu, astfel incat sa ofere cel mai inalt grad de detectie”, a declarat Jacek Wójcik, Sales Director CEE OPTEX si reprezentant pentru Romania.
RLS-2020I poate analiza marimea, distanta si viteza de deplasare a obiectelor si persoanelor. Poate fi setat sa se activeze doar atunci cand sunt detectate obiecte de o anumita marime sau atunci cand este sesizata miscare in anumite zone predefinite.
Tehnologia de scanare integrata de senzor este folosita inclusiv in aplicatii industriale si nu afecteaza in niciun fel starea de sanatate a oamenilor, mai arata compania. Senzorul nu este influentat de conditiile de iluminare, putand functiona chiar si in zone lipsite complet de lumina. Acuratetea si precizia il fac sa fie solutia optima pentru a completa sistemele de supraveghere video, avand capabilitatea de a activa camerele si de a le directiona catre anumite zone.

Articole similare

Ad