Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Calitate inalta si protectie a mediului cu ajutorul noilor etrieri remanufacturati de la Knorr-Bremse

Knorr-Bremse si-a extins portofoliul de componente remanufacturate cu noii etrieri pentru franele pe discuri SN6 si SK7 ale semiremorcilor, iar Wolfgang Krinner, membru al Bordului Knorr-Bremse Systeme für Nutzfahrzeuge GmbH, considera ca piata este suficient de matura pentru aceasta oferta, deoarece presiune asupra costurilor in transporturi este imensa. Astfel ca, „in calitate de producator de echipamente originale, vom face mai mult decat sa oferim clientilor componente avand calitate de top la costuri care sa le garanteze eficienta: le vom propune o alternativa sigura, la un cost scazut, pentru camioanele si semiremorcilor lor care au fost folosite deja un numar foarte mare de kilometri“.
 

Etrierul de frana este una dintre componentele vehiculelor comerciale care sunt cele mai supuse unor forte foarte mari si ele trebuie sa le poata face fata mereu, inclusiv in al doilea lor ciclu de viata. Si aici isi spune cuvantul experienta Knorr-Bremse ca producator de piese originale familiarizat cu aceste cerinte, care poate testa foarte riguros toate componentele, pentru a asigura calitate premium si in cazul produselor aflate la a doua viata.
In procesul de fabricatie, inginerii companiei fac mai mult decat sa inlocuiasca toate dispozitivele de etantare si suruburile: la fabrica proprie din Liberec (Cehia) etrierii folositi sunt demontati complet, curatati prin mai multe procedee si reasamblati, iar partile care nu pot fi refolosite sunt inlocuite de piese originale noi avand exact specificatia de care e nevoie.
Liniile de productie din Aldersbach (Germania) unde sunt asamblati etrierii reconditionati sunt aceleasi unde se produc si etrierii noi, inspectiile finale sunt si ele identice, iar calitatea este garantata de faptul ca testele presupun verificarea a peste 130 de variabile inainte de a lansa componenta ceea ce inseamna ca se ofera calitate similara echipamentelor de prima echipare. Un alt avantaj important este acela ca, in ciuda muncii logistice, de reconditionare si de control al calitatii pe care o presupune, remanufacturarea genereaza cu 70% mai putine emisii de carbon decat productia de componente noi.

Articole similare

Ad