News  | 
06.06.2016 / 
Trafic Media

Cu motto-ul “Delivering future cities now”, ERTICO - ITS Europe organizeaza al 11-lea Congress European ITS in Glasgow cu sprijinul Comisiei Europene. Evenimentul va avea loc in data de 6-9 Iunie 2016 la Centrul Scotian de Expozitii si Coferinte (SECC), cel mai mare loc de desfasurare a expozitiilor din tara. Tema din acest an pune accent pe cresterea conectivitatii, furnizarea de noi servicii utilizatorilor si imbunatatirea infrastructurii de comunicatie intr-un mod durabil.
 

Lucrarile prezentate la Congres, Expozitia si Demonstratiile adiacente vor avea in prim-plan evidentierea modului in care pot fi maximizate beneficiile ITS pentru utilizatori. Evenimentul va gazdui mii de participanti ce includ reprezentanti ai Administratiilor Publice, Industrie si organizatii din domeniu care vor prezenta tehnologiile si serviciile actuale care permit punerea in aplicare a motto-ului „delivering future cities now”.
Organizat in fiecare an, atunci cand Congresul Mondial ITS nu are loc in Europa, Congresul European ITS reprezinta cel mai mare eveniment si expozitie dedicat in totalitate Sistemelelor si Serviciilor Inteligente de Transport - ITS. Aproximativ 2.500 de participanti din toata Europa sunt asteptati sa calatoreasca in Glasgow in 2016 pentru acest eveniment, cu peste 80 de expozanti din peste 50 de tari, pe o suprafata de 5000 mp si peste 100 de sesiuni in jurul celor 5 topicuri (Automatizare, Servicii pentru Utilizator, Tehnologii Spatiale, Transport Durabil pentru Persoane si Marfuri, Impactul asupra mediului).
Glasgow este primul “Smart City” din UK care a castigat un grant „Future Cities Demonstrator” de 24 milioane de L (aproape 33 milioane de Euro) din partea Technology Strategy Board - un organism infiintat de Guvernul Britanic pentru a stimula inovarea sustinuta de tehnologie. Glasgow are aspiratii puternice pentru a deveni unul dintre cele mai sustenabile orasee din Europa pana in 2020. Prin gazduirea Congresului European ITS 2016 Glasgow continua mostenirea primului „an tematic” al orasului - Glasgow’s Green Year 2015 - si va genera o serie de evenimente si intiative de mare vizibilitate care sa incurajeze intreprinderile si comunitatile locale sa sprijine sustenabilitatea ecologica, sociala si economica.

Punctele de reper pentru Congresul ITS 2016 sunt:
• 3 Sesiuni Plenare si 9 Sesiuni Speciale cu vorbitori de nivel inalt
• Summit-ul primarilor din orasele europene - miercuri 8 iunie
• Seara de gala la Galeria de Arta si Muzeul Kelvingrove - miercuri 8 iunie
• Peste 100 de Sesiuni Tehnice (inclusiv sesiuni dedicate studentilor pentru a implica generatia tanara)
• 4 Vizite Tehnice
• Mai mult de 10 Evenimente Asociate

Urmareste evenimentul pe Twitter (@ITS_Congresses), folosind #ITSGlasgow16

,

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or