Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Carrefour va cumpara 86 de magazine Billa

Carrefour Romania a primit aprobarea Consiliului Concurentei privind achizitia retelei de supermarketuri Billa din Romania. Conform acordului, Carrefour Romania va achizitiona 86 de magazine Billa, raspandite pe intreg teritoriul national, ceea ce reprezinta o suprafata totala de vanzare de aproximativ 83.000 m2, urmand apoi sa renunte la 3 supermarket-uri din Braila (2 magazine Carrefour Market si un magazin Billa), al caror angajati, echipamente si intreaga activitatea vor fi transferate catre un alt operator.
 

Achizitia va permite Carrefour sa-si consolideze oferta multi-format si sa-si consolideze prezenta in Romania, cu scopul de a servi cat mai bine clientii sai, devenind primul retailer care detine cea mai mare retea de supermarketuri din tara.
Cu peste 12,150 de magazine in mai mult de 30 de tari, Grupul Carrefour un retailer multi-local si multi-format, oferind servicii atat in online, cat si in offline (omni-channel), cu mai mult de 380.000 de angajati in intreaga lume. De mai mult de 50 de ani, Carrefour a fost un partener de viata de zi cu zi. In fiecare zi, Carrefour primeste peste 13 milioane de clienti din intreaga lume.
In Romania, Grupul Carrefour include 138 de Carrefour magazine cu 29 de hipermarketuri, 109 de supermarketuri si un magazin de e-commerce.

Articole similare

Ad