Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gartner a inceput dezvoltarea pe piata romaneasca

Din septembrie anul acesta, Gartner Eurotrans Romania din Timisoara a inceput dezvoltarea activitatii din Romania prin targhetarea clientilor de pe piata de aici. Iar afacerea va viza si alte relatii decat cele pe care firma le face in prezent. Se va lucra atat cu flota proprie, cat si cu subcontractori. „Dar vom incerca, pe cat posibil, sa nu facem un mixt intre cele doua. Adica la negocierile cu un client vom discuta ori exclusiv pentru flota proprie ori exclusiv pentru vehicule subcontractate. Nu vrem sa le amestecam datorita nivelului de calitate pe care firma la nivel de grup incearca sa il asigure clientilor.
 

Cu alte cuvinte, cand este vorba de o linie asigurata cu flota Gartner, tarifele si conditiile sunt mai bine negociate, iar calitatea este cea asteptata de client“, a explicat Vladimir Pilca, directorul general al companiei. Cu alte cuvinte, activitatea din Romania va avea o parte de vanzare si una de casa de expeditii.
In prima faza, vor fi targhetati clienti care se preteaza cu nevoile actuale ale companiei, respectiv sa gaseasca sinergii cu volumele deja existente, in special cu transportul intermodal. „O linie importanta va fi dezvoltarea transportului intermodal. Acum cu dezvoltarea terminalului de la Curtici cu linia aditionala care a fost terminata, vom avea capacitatea de intra in piata mult mai agresiv pe acest tip de transport. Din pacate, acum sunt putine terminale in tara si pana acum nu s-a reusit legarea zonei de sud cu cea de vest?. Companiile subcontractate de aici vor fi verificate de firma din Romania.

Articole similare

Ad