Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV ofera informatii in timp real despre preturi in Franta

Clientii DKV si utilizatorii aplicatiei DKV APP au de acum acces la preturile curente ale combustibillilor, oferite de Ministerul Economiei si Finantelor din Franta. Informatia despre preturi este similara cu cea emisa de German Federal Cartel Office’s Market Transparency Unit for Fuels. Informatia accesata de aplicatia DKV APP este de asemenea disponibila si in cadrul aplicatiei de planificare a rutei DKV Maps. “Pentru o lunga perioada de timp transparenta pe piata combustibililor a fost un fenomen pur german”, evidentieaza Sven Mehringer, director de management al produselor in cadrul DKV Euro Service.
 

“In acest moment mai multe state europene cer o mai mare transparenta a preturilor din partea companiilor petroliere si punerea acestor informatii la dispozitia publicului.“
Pana la sfarsitul lui 2016 vor fi disponibile si informatii despre preturile din Italia, Portugalia si Spania. Ramane insa de vazut daca aceasta transparenta va avea o influenta asupra comportamentului general de alimentare cu carburanti sau va produce o schimbare a preturilor in decursul unei zile. “Vom observa cu atentie orice tendinte si ne vom informa clientii in consecinta”, a mai spus Sven Mehringer.

Articole similare

Ad