Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Stralis XP All Blacks „Emotional Truck“ si autocarul Magelys, vandute la licitatie pentru o suma record

Noul Stralis XP All Blacks „Emotional Truck“ si autocarul Magelys folosite de renumita echipa All Blacks pe perioada turneului european din aceasta toamna au fost vandute la licitatie pentru suma record de 230.000 de euro, bani ce vor fi donati catre United Nations Children’s Fund (UNICEF), anunta producatorul italian de vehicule.
Licitatia pentru autocamionul special „Emotional Truck“ a fost castigata de Patrick Galtier, General Manager al companiei Transports GALTIER, cea mai mare companie logistica din departamentul Aveyron (sudul Frantei), cu 85 de vehicule in flota, care transporta bunuri si produse proaspete cu temperatura controlata.
 

In acelasi timp, autocarul de lux Magelys All Blacks a fost achizitionat de CIALONE TOUR S.P.A., un business fondat in 1895, cu peste 100 de ani de experienta in segmentul transportului de pasageri. Cele doua vehicule unice au fost scoase la licitatie pe 25 octombrie, iar castigatorii au fost aflati pe 21 noiembrie, atunci cand s-a incheiat licitatia. Initiativa caritabila a avut loc sub auspiciul parteneriatului dintre Iveco si echipa de rugby a Noii Zeelande. Fondurile colectate in urma licitatiei vor fi donate UNICEF.

Articole similare

Ad