Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Champion lanseaza noua gama de bobine de aprindere

Federal-Mogul Motorparts, divizie a Federal-Mogul Holdings Corporation, a anuntat lansarea gamei sale de bobine de aprindere Champion. Astfel, in luna mai 2017 vor fi lansate 74 de referinte de produse noi, incluzand bobine de aprindere directa (pencil type), bobine de aprindere tip conector (plug-top) si module de bobine de aprindere, acestea fiind apoi urmate de o noua extindere ce va oferi o gama completa de sisteme de aprindere de calitate OE.
 

„Toate gamele noi respecta angajamentul de calitate OE al brandului Champion, cele mai noi bobine de aprindere aftermarket beneficiind de cercetare, dezvoltare si productie in unitatile noastre globale. Rezultatul testarilor si procesului de validare aprofundat este un produs demonstrat ca fiind durabil si potrivit pentru toate necesitatile in materie de aprindere si capabil sa functioneze conform nevoilor sistemelor de aprindere moderne“, a declarat Bert De Haes, Group Product Manager, Sisteme de Aprindere, EMEA, Federal-Mogul Motorparts, potrivit unui comunicat. Bobinele Champion sunt rezistente la temperaturi ridicate si realizate din materiale de inalta calitate pentru un raport optim greutate-volum, fiind disponibile cu sau fara modulul electronic, in functie de aplicatie.
Gama include bobine de aprindere tip conector (plug-top) care sunt disponibile cu sau fara bujie de aprindere cu functia de suprimare a interferentelor si modul electronic, si module de bobine de aprindere care sunt disponibile pentru tehnologia cu scanteie dubla sau simpla. Prin brandul sau Champion, Federal-Mogul este furnizor OE de produse auto de aprindere, incluzand bujii de aprindere, bobine de aprindere, bujii incandescente si unitati de control, mai arata sursa citata.

Articole similare

Ad