Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Renault livreaza o flota de 95 de microbuze pentru elevii din Republica Moldova

Renault a livrat o flota de 95 de microbuze destinate transportului scolar al elevilor din Republica Moldova, in urma licitatiei organizate de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene pentru achizitionarea unor microbuze ce vor fi donate elevilor.
Flota de microbuze care va transporta elevii din localitatile izolate la scoala este formata din vehicule Renault Master TRABUS cu motorizarea 2.3 dCi 145CP TT (Twin Turbo), se arata intr-un comunicat al producatorului francez.
 

Cele 95 de autovehicule au o lungime de 6.198 milimetri si o inaltime de 2.470 milimetri (fara lampile de semnalizare). Modificarile pentru a deveni microbuz scolar ii aduc lui Master TRABUS 14 locuri pentru elevii pasageri (un total de 16+1 locuri). Toate cele 95 de vehicule sunt dotate cu: sistemul Extended Grip (motricitate suplimentara pe suprafete dificile), ABS cu asistenta la franarea de urgenta (AFU), ESP adaptiv cu sistem antipatinare ASR, HSA (Hill Start Assist) – asistenta la urcarea in rampa), precum si cu podea antiderapanta, inchidere centralizata selectiva cu blocarea usilor la demaraj si trapa acces automata. „Renault MASTER TRABUS asigura acelasi nivel de confort pentru toti pasagerii sai. Acestia se bucura de un spatiu pentru picioare de peste 65 cm si iluminare individuala. Izolarea fonica superioara, aerul conditionat pentru intregul habitaclu si compartimentele pentru depozitare sporesc si mai mult confortul. Interiorul este spatios, primitor si confortabil, iar vizibilitatea optima si comenzile ergonomice asigura conditiile optime la volan.“

Articole similare

Ad