Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DGH Log & Sped achizitioneaza 30 de semiremorci BERGERecotrail

DGH Log & Sped, casa de expeditii specializata pe transport rutier intern, implementeaza solutia de transport usor – DGH27 – prin achizitia a 30 de semiremorci BERGERecotrail care permit o sarcina utila maxima datorita greutatii reduse, ceea ce face ca fiecare a 9-a cursa sa dispara, iar rezultatul sa fie un transport mai economic si mai prietenos cu mediul inconjurator.
Noile semiremorci beneficiaza de o greutate proprie sub 5.100 kg, permitand astfel o sarcina utila mai mare cu 2,5-3 tone la fiecare cursa, iar transportul poate astfel ajunge sa suporte pana la 27 tone de marfa.
 

„Fiecare placa a semiremorcilor este formata din 13 straturi de lemn de esenta tare compactat, imbinat cu benzi de fibra de sticla in diverse orientari si adeziv special, la presiune inalta. Astfel, podeaua rezista la solicitari maxime ale stivuitoarelor si in mod sigur la incarcatura punctuala“, afirma reprezentantii DGH Log & Sped. Investitia in cele 30 de semiremorci usoare, care vor fi transportate de colaboratori ai casei de expeditii, este de aproximativ 1 milion de euro, primele vehicule urmand sa ajunga in tara la finalul lunii mai. Proiectul se implementeaza momentan doar cu cativa clienti selectati de companie.

Articole similare

Ad