Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco sponsorizeaza doua echipe in FIA European Truck Race 2017

Pentru prima data de cand participa la FIA European Truck Race 2017, Iveco va fi sponsor tehnic pentru doua echipe. Astfel, producatorul de camioane va continua sa sprijine Team Schwabentruck, dar va alaturi si de Team Hahn, care isi va apara titlul in 2017 la volanul unui Iveco Stralis.
„Am preluat provocarea sa fim implicati 100% in campionat, cu doua echipe extrem de competitive care vor concura sub culorile brandului Iveco. Suntem mandri ca vehiculele noastre vor face parte din lumea fascinanta a curselor, ceea ce ii va incanta pe clientii nostri din Europa.

Aceasta este o oportunitate valoroasa de a demonstra performanta incredibila a camioanelor noastre pe circuit, ceea ce va testa motoarele si mecanicii pana la limita. Conditiile intense ale curselor sunt concepute sa testeze durabilitatea vehiculelor si fiabilitatea componentelor folosite pentru productia acestor vehicule“, a declarat Pierre Lahutte, presedintele brandului Iveco. Compania sponsorizeaza echipa Schwabentruck cu doua modele Stralis special concepute pentru curse. Gerd Körber, multiplu campion al European Truck Race (1996, 2001 si 2003), alaturi de coechipierul Markus Altenstrasser vor conduce un Stralis 440 E 56 XP-R, 5.5 tone, propulsaat de un IVECO Cursor 13, capabil sa livreze o putere impresionanta de 1.150 cp. Aceste vehicule sunt special concepute sa atinga viteza de 160 km/h, maximul permis de regulamentele sportive pentru vehicule comerciale grele. Echipa Hahn a fost infiintata in 1996, iar soferul Jochen Hahn si-a inlocuit tatal in 1999 cand a luat titlul de Debutantul Anului, gratie rezultatelor bune pe care le-a obtinut. Perioada de glorie au inceput in 2011, cand pilotul a devenit campion trei ani la rand. Echipa Hahn va concura tot cu un Stralis 440 E 56 XP-R.

Articole similare

Ad