Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV, crestere de aproape 20% a cifrei de afaceri in 2016 in Romania

Consumul de carburant diesel in Romania pentru transportul rutier de marfa si persoane este estimat la circa 6 miliarde de litri pe an, potrivit lui Robert Vass, country manager DKV Euro Service. Compania furnizoare de carduri de combustibili, unul dintre liderii pietei locale, a finalizat anul 2016 cu o cifra de afaceri de 232 de milioane de euro, in crestere cu 19,5% fata de 2015.
In comparatie cu 2015, baza de clienti pentru Romania a inregistrat o crestere cu 36 de procente, iar pentru anul acesta compania estimeaza o cota de piata de 15%, fata de circa 12% cat a avut in 2016.
 

„Pentru anul 2017 DKV se va concentra pe dezvoltarea serviciilor si a retelei de parteneri locali pentru a valorifica tendinta pozitiva a pietei pe care o observam. Piata din Romania are un potential mare de dezvoltare – sunt peste 36.000 de companii active atat in domeniul transportului de marfuri, cat si al celui de persoane. Cota de piata spre care tintim in acest an este de 15% din segmentul de transport international si o cifra de afaceri de 260 de milioane de euro. Recent au fost obtinute si ultimele aprobari ale parteneriatul dintre DKV Euro Service, T-Systems International si Daimler AG, pentru joint venture-ul care va dezvolta platforma Toll4Europe. Aceasta va permite colectarea tuturor taxelor de drum, de poduri si de tunel utilizand acelasi dispozitiv unic. Introducerea acestui proiect este planificata pentru anul 2018“, a declarat Robert Vass, country manager. De regula, transportatorii romani aleg sa alimenteze cu precadere din Germania, Austria, Franta, Luxemburg si Belgia, a mai spus oficialul DKV.
Compania pune la dispozitia clientilor cea mai mare retea cu statii de carburanti si parteneri de servicii din Europa, cu peste 65.500 de puncte de acceptanta in 42 detari europene. In Romania, clientii DKV pot beneficia de o retea locala extinsa, de peste 700 de statii (LUKOIL, MOL, OMV / Petrom, Oscar Downstream, Gazprom, Socar, Smart Diesel, Aral etc).
Anul trecut, compania germana a adaugat aproximativ 5.000 de noi statii de carburanti retelei sale din Europa si a devenit partener oficial pentru operatori de taxe de drum din mai multetari europene.

Articole similare

Ad