Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Smart ID Dynamics: premiu de la ZEBRA Technologies, pentru cea mai mare crestere inregistrata in 2016 “Overall Business Growth 2016”

Echipa Smart ID Dynamics a primit cea mai inalta recunoastere internationala oferita de ZEBRA Technologies – distinctia Overall Business Growth, in urma vanzarilor de echipamente si solutii ZEBRA, inregistrate in 2016. Smart ID Dynamics a livrat catre clientii sai echipamente si solutii ZEBRA de peste 5 mil EUR, numai in 2016. Premiul a fost acordat in cadrul evenimentului anual de premiere, organizat de ZEBRA in acest an la Varsovia.

Smart ID este o companie cu capital integral romanesc, societate pe actiuni fondata in anul 2010 de catre Daniel Bongiu si Romeo Iacob, ce au o experienta cumulata de peste 17 ani in industrie. Inca de la infiintare, compania a avut ca directie principala zona de automatizare si dezvoltarea solutiilor de mobilitate enterprise, data collection, Industrial IOT, digitalizarea proceselor din productie si furnizarea de servicii profesionale cu valoare adaugata. 

Dorinta Smart ID a fost inca de la inceput de a deveni liderul pietei de automatizare si colectare a datelor. Oferta inglobeaza produse software proprii, realizate pe o platforma flexibila, care ajuta la automatizarea proceselor din Productie, Retail, Logistica, Distributie, Utilitati, Servicii etc.; produse hardware de la cei mai importanti vendori de tehnologie; servicii profesionale si consultanta de business puse in valoare de cea mai experimentata echipa din piata.

Articole similare

Ad