Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Prometeon Tyre Group integreaza Pirelli si Aeolus si lanseaza noi game de anvelope

Cu ocazia targului Autopromotec, Promoteon Tyre Group a prezentat noi game de anvelope Pirelli pentru camioane, autobuze si vehicule agricole si Aeolus pentru OTR. Configuratia inedita a standului a fost urmarea anuntului de pe 13 aprilie privind integrarea activitatilor Pirelli Industrial – identificat prin noua emblema albastru si gri a Prometeon Tyre Group – cu grupul Aeolus. Operatiunea, ce va face obiectul aprobarii autoritatilor, este de asteptat sa fie completata pana la finalul anului si va duce la aparitia primului producator mondial complet dedicat pneurilor industriale si al patrulea cel mai mare din lume in privinta capacitatilor de productie din acest domeniu.
 
Prometeon Tyre Group a lansat primul produs al noii linii Pirelli ITINERIS, dedicate zonei medii de piata. Pentru remorci, modelul T90 a fost dezvoltat cu dimensiunea 385/65 R22.5, cu noul design al profilului si compozitie pentru aplicatii regionale, caracteristici care il aduc la cel mai inalt nivel in categoria sa, atat in privinta rulajului cat si al aderentei pe suprafete ude si uscate (clasa A de aderenta pe suprafete ude), asa cum declara reprezentantii producatorului. 
Iar din gama Triathlon, cea mai versatila de la Pirelli, au fost lansate Thriathlon ST:01 (pentru remorci care fac transport regional si de lunga distanta, si care se caracterizeaza prin performante foarte bune in orice conditii meteo, chiar si pe suprafete acoperite cu zapada, gratie blocurilor diagonale din toate cele trei benzi, prin kilometraj ridicat, confort si siguranta datorita geometriei profilului), si Thriathlon FR: 01 si TR:01 (in dimensiunea 17,5, cu o compozitie inovativa a benzii de rulare, ce asigura un kilometraj ridicat in orice conditii meteo, o aderenta si o precizie de condus mai buna, si cu un flanc exterior nou ranforsat ce imbunatateste rezistenta la impact si fiabilitatea pneului). Modelul TR:01, pentru axa directoare, prezinta un design al profilului caracterizat de tehnologia inovativa Pirelli BUMPER, care asigura o uzura optima, integritate si confort acustic.
Iar noua linie Premium Agro PHP marcheaza revenirea Pirelli in Europa si se caracterizeaza prin versatilitate mare, tractiune si fiabilitate bune, consum redus si uzura uniforma a flancurilor. 
Prometeon Tyre Group, fostul Pirelli Industrial, are patru fabrici (doua in Brazilia, una in Egipt si una in Turcia) si doua centre de Cercetare si Dezvoltare in Milano si Santo Andre (Brazilia), este prezent in peste 160 detari si este detinut 52% de TP Industrial Holding (100% detinut de Marco Polo International Italy, care controleaza actionariatul Pirelli), 38% de CINDA (o companie de investitii chineza) si 10% de Aeolus (o companie chineza activa in productia de pneuri industriale).

Articole similare

Ad