Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IVECO prezinta in premiera noul camion light off-road: Stralis X-WAY

Stralis X-WAY a fost prezentat de Iveco la finalul saptamanii trecute la Madrid, la evenimentul de decernare a Medaliei de aur in cadrul programului World Class Manufacturing (WCM) care a avut loc la fabrica Iveco din orasul spaniol.
Noul Stralis X-WAY se ridica nivelul asteptarilor in ceea ce priveste misiunile light off-road, avand cea mai mare sarcina utila din categoria sa si combinand cele mai eficiente tehnologii de la IVECO sub aspectul eficientei consumului de combustibil si al sigurantei cu cel mai robust design de sasiu oferit de marca, arata producatorul italian.

„Stralis X-WAY deschide drumul pentru deplasari caracterizate de cerinte foarte specifice. Proiectat atat pentru deplasari rutiere, cat si pentru mobilitate pe teren in conditiile unei misiuni light, noul X-WAY combina rezistenta recunoscuta a sasiului Trakker cu economia de combustibil si siguranta specifice noului Stralis. Acesta va pune la dispozitie toate avantajele celor mai avansate camioane rutiere pentru curse lungi, cum ar fi performanta si confortul, dar si robustetea celor mai rezistente vehicule de teren. Cu X-WAY, clientii nostri au garantia faptului ca pot sa parcurga cu usurinta si ultimele portiuni ale traseului, pe terenuri cu denivelari si, de multe ori, in conditii dificile specifice santierelor pe care efectueaza livrari. Productivitate ridicata, siguranta si costuri totale de proprietate excelente pentru deplasari light off-road: acestea sunt caracteristicile asteptate de clientii nostri de la noul nostru camion”, a declarat Pierre Lahutte, Presedinte Brand Iveco.

Greutatea proprie a noul Stralis X-WAY este extrem de redusa, ceea ce garanteaza, impreuna cu sasiul robust, cea mai buna sarcina utila de pe piata din categoria din care face parte, datorita versiunii Super Loader (SL), care este montata pe un sasiu de 8×4, cu o greutate de pana la 9 tone – cea mai redusa din acest sector, mai spune producatorul. Iveco pune la dispozitie diverse variante de cabine: cabina de dimensiuni mici AD (Active Day) cu acoperis jos, cabina de dormit AT (Active Time) cu acoperis mediu sau jos sau, pentru cel mai inalt nivel de confort, cabina de dormit AS (Active Space), care a fost proiectata pentru a veni in intampinarea nevoilor conducatorilor auto pentru misiuni de lunga durata, desfasurate cu noul Stralis XP. Vehiculul este fabricat la fabrica IVECO din Madrid, prima unitate de productie a grupului CNH Industrial, care a atins nivelul aferent Medaliei de Aur in cadrul programului World Class Manufacturing (WCM), unul dintre cele mai inalte standarde pentru managementul integrat al instalatiilor si proceselor de productie. In Europa, Stralis X-WAY va fi disponibil prin intermediul dealerilor IVECO incepand cu luna septembrie 2017. Lansarea internationala pentru public va avea loc la cea de-a 14-a editie a Solutrans, salonul de solutii de transport urban si rutier, care se va desfasura in perioada 21 – 25 noiembrie la Eurexpo Lyon. Noul Stralis X-WAY va participa la competitia organizata pentru prestigiosul premiu „Camionul international al anului 2018”.

Articole similare

Ad