Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MOOG, acord exclusiv cu seria europeana a competitiilor NASCAR

Federal-Mogul Motorparts, divizie a Federal-Mogul LLC, anunta un nou acord intre brandul MOOG® si competitia NASCAR® Whelen Euro Series, prin care va echipa toate vehiculele aflate in competitie cu piese de directie si suspensie.
Acest acord, vine sa completeze parteneriatului de lunga durata cu NASCAR, prin intermediul caruia, incepand cu anul 1966, brandul MOOG a purtat spre victorie fiecare campion al competitiei Monster Energy NASCAR Cup Series.
 

„Piesele MOOG beneficiaza de o ampla cercetare si dezvoltare si de cele mai recente evolutii tehnologice. Cerintele competitionale riguroase din NASCAR sunt o ocazie de test valoroasa pentru dezvoltarea de produs si performanta de care clientii MOOG se pot bucura la nivel global" explica Tim Nelson, director NASCAR Motorsports, Federal-Mogul Motorparts. Competitia NASCAR Whelen Euro Series a fost infiintata in anul 2012 si extinde interesul pentru NASCAR catre un public mai larg. In 2017, competitia are loc in sase locatii, culminand cu finala campionatului care se va desfasura in luna octombrie in Zolder, Belgia. Cele doua etape precedente s-au desfasurat pe 10 si 11 iunie la Brands Hatch, Kent, Regatul Unit al Marii Britanii.

Articole similare

Ad