Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FlixBus isi extinde reteaua in Romania cu Alis Group

Parteneriatul dintre FlixBus si Alis Group va fi demarat oficial pe 22 iunie a.c., cand firma clujeana va incepe operarea pe noile linii „verzi“ ce vor conecta centrul, vestul si nord-vestul Romaniei cu punctele centrale FlixBus din Viena si Budapesta. Evenimentul de lansare a colaborarii dintre cele doua companii a avut loc la Cluj-Napoca, in prezenta oficialilor FlixBus Romania si Alis Group.
 

FlixBus este compania cu cea mai mare ascensiune din toate timpurile, ajugand in doar patru ani de la infiintare sa fie liderul incontestabil al pietei europene de transport. In Germania, unde a luat nastere conceptul FlixBus, cota de piata detinuta de grup este deja de 95%. Dupa dezvoltarea serviciilor pe piata locala au fost dezvoltate apoi linii de transport international catre majoritatea tarilor occidentale si catre Europa centrala si de est, iar in tari precum Franta, Olanda, Italia, Austria, Cehia, Slovacia si Croatia s-au introdus si servicii de transport intern. In prezent se opereaza 1.200 de destinatii, in 22 de tari.
Toti partenerii FlixBus ofera acelasi standard: scaune confortabile, cu spatiu generos intre acestea, conexiune USB si Wi-Fi gratuit. Biletul achizitionat online se poate anula sau reprograma cu pana la 15 minute inainte de cursa, iar bagajele sunt gratuite. Accesul la bord se face cu prezentarea codului trimis pe telefon, fara a fi necesara printarea biletului.
Pentru a deveni partener FlixBus, Alis Group a investit in zece autocare verzi, branduite FlixBus, care vor intra in operare pe cele cinci linii internationale catre Budapesta si Viena. De acolo, pasagerii vor avea la dispozitie 80 de destinatii, din zece tari.
Alis Group are o experienta de 15 ani in transportul de persoane si este membra a Global Passenger Network (GPN). Opereaza o flota de 140 de autobuze si minibuze si are 200 de angajati.

Articole similare

Ad