Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Protocol intre ISCTR si CNAIR: doua parcari minim pe fiecare judet

In perioada urmatoare, ISCTR va incheia un protocol cu CNAIR pentru ca fiecare judet sa beneficieze de minim doua parcari pentru timpul de odihna, iar soferii sa isi poata lasa camioanele in siguranta, a declarat inspectorul de Stat Sef ISCTR, Florentina Ciordas, in cadrul recentei conferinte Tranzit de la Iasi. „Avem si o problema cu lipsa parcarilor omologate, astfel incat sa putem face cantarirea. Avem nevoie de parcari", a mai precizat sursa citata.
In ceea ce priveste modernizarea infrastructurii privind cantarirea, Cosmin Popescu reprezentantul CNAIR a spus ca la final de an ar urma sa fie pornita procedura de licitatie publica.
 

„Am trecut peste impasul provocat de nefunctionarea unor cantare in urma cu mai multi ani, unde trebuia facuta verificarea metrologica, problema s-a rezolvat, sunt functionale, mai exista cate unul defect pe alocuri. Incercam sa le inlocuim. Am facut o consultare de piata anul trecut, in urma cu doi ani am avut doua incercari de a licita aceste instalatii de cantarire, insa nu am avut oferte. Am trimis circa 30 de invitatii la companii din toata lumea de a participa la consultarea de piata si am primit informatii destul de importante", a precizat Popescu.

Articole similare

Ad