Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GV & Oprean Logistics, o afacere in crestere

GV & Oprean Logistics, companie specializata in transporturi automotive, isi va dubla afacerile in acest an la circa 12 milioane de euro, potrivit estimarilor omului de afaceri Ioan Oprean. Cu o extindere de flota programata spre finalul anului, compania are in plan si extinderea in zona logisticii prin construirea unui depozit built to suit in urmatoarea perioada.
Cea mai noua companie in care este implicat numele Oprean este un joint venture cu Grosse Vehne, materializat in 2014 si denumit GV & Oprean Logistics.
 

Infiintata in 2014 si administrata de fiica cea mare, care si-a croit drumul pana aici in cadrul unei firme de transport si logistica acumuland astfel experienta, compania a avut anul trecut afaceri de aproape sase milioane de euro, iar pentru anul acesta estimarile sunt si mai mari. „Efectuam transport tur-retur Romania-Germania, Romania-Ungaria. Camioanele pleaca incarcate cu cutii de viteze si la intors cu ambalaje. Eu zic ca anul acesta cifra se va dubla, pana la circa 12 milioane de euro“, explica Ioan Oprean, care pune cresterea pe seama volumelor de transport mai mari. GV&Oprean este activa numai in industria auto, iar flota numara circa 60 de camioane Actros, toate Euro 6, si in jur de 100 de semiremorci. Din pacate, marturiseste omul de afaceri, cu investitii considerabile intr-o flota mai putin poluanta, pentru a respecta conditiile de participare la licitatii, unii dintre clienti nu-si respecta cerintele si ajung sa colaboreze si cu alte flote mai slabe din punct de vedere al calitatii. Pentru ca au crescut volumele, parcul auto al GV & Oprean va fi extins in cursul acestui an, numarul camioanelor urmand a fi stabilit in urma analizelor. „Le vom achizitiona din Romania, dupa ce ultimele 30, care au completat parcul la finalul anului trecut, au fost luate in leasing operational pe cota din Germania a companiei Grosse Vene, dintre cele 200 de camioane care se reinnoiesc anual. Aceasta va fi o extindere, dar in general schimbam parcul o data la patru ani“, explica Ioan Oprean. GV & Oprean are in plan si construirea unui depozit logistic.

Articole similare

Ad