Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Irizar va livra 19 autobuze electrice catre Madrid si Barcelona

Irizar a primit o comanda consistenta de 15 autobuze electrice pentru compania de transport public din Madrid. Alte patru unitati articulate vor merge la compania de transport metropolitan din Barcelona (TMB).
De remarcat ca cele patru autobuze de 18,73 m lungime, sunt primele vehicule articulate electrice din Spania si vor intra in exploatare in iunie anul viitor. Ele vor completa flota operatorului catalan, care are doua autobuze solo inca din august 2014 – parte din proiectul ZeEus. Inainte de livrarea catre Barcelona, autobuzul articulat va fi testat timp de sase luni in San Sebastian. Irizar se va ocupa de montarea statiei de alimentare – produsa de Jema – pentru incarcare pe parcursul zilei.
 

Pentru EMT Madrid, cele 15 vehicule electrice, care vor avea o putere instalata la bord de 376 kWh, sunt primele de acest fel din flota. Ele vor fi livrate impreuna cu 15 statii de alimentare pe timp de noapte, avand o putere de 100 kW. Termenul de livrare este decembrie 2017.
Proiectul de e-mobilitate ia amploare: Valencia a comandat primul autobuz electric, in timp ce Bilbao va receptiona alte doua. Vehiculele vor fi livrate pana la finalul acestui an.

Articole similare

Ad