Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

OVT Logisticzentrum preia activele BCVO din Timisoara si Sibiu

OVT Logisticzentrum, parte a grupului austriac OVT Logistics, isi consolideaza si mai mult pozitia in segmentul serviciilor logistice prin preluarea activitatii de logistica din Timisoara si Sibiu a companiei BCVO Logistics.
Pe plan local, OVT Logisticzentrum opereaza mai multe depozite logistice inchiriate, insa in viitorul apropiat va avea propriile module build-to-suit pe Centura Timisoarei, unde a achizitionat deja 10 ha de teren. „Vor fi mai multe hale, undeva intre 4.000 si 7.000 m2 fiecare. Cel putin cateva module vor fi construite potrivit nevoilor clientilor. In plus, avem clienti care vin in Timisoara din alte orase, cum ar fi Bucuresti, carora, pe langa hala operata de noi, le vom pune la dispozitie si birouri“, explica Alin Oniga, Business Development Manager.
 

Primele module vor fi date in folosinta in a doua jumatate a anului viitor, pe o suprafata initiala de circa 15.000 m2. Pentru ca isi doreste foarte mult sa dezvolte partea logistica, OVT a profitat de conjunctura oferita si a preluat activitatea de logistica din Timisoara si Sibiu a companiei belgiene BCVO Logistics. „Am preluat toate activele companiei din cele doua locatii, inclusiv clientii, personalul si contractul de inchiriere a depozitelor“, explica directorul general adjunct Marian Constantin Vasile. In prezent, OVT Logisticzentrum opereaza trei depozite inchiriate in Timisoara, Sibiu si Oradea. Primul se afla intr-un parc logistic pe o suprafata de 5.000 m2, unde compania face operatiuni de cross-dock, dar unde consolideaza si marfa din automotive. Cel de-al doilea hub are o suprafata de 4.000 m2 si se afla in intr-un parc logistic din Sibiu, pentru care exista in plan o extindere in 2018, in timp ce in septembrie, compaia va deschide un depozit de 3.000 m2 in Oradea, care are integrata si o mica parte de birouri de 100 m2.

Articole similare

Ad