Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Parcari Securizate – Un nou standard de securitate TAPA

TAPA a decis lansarea unui nou program de securizare a parcarilor, in conditiile in care peste 40% din furturile de marfa din Europa, Orientul Mijlociu si Africa din 2016 au avut loc in parcari nesecurizate. Programul de securizare TAPA include un standard dedicat – PSR (Parking Security Requirements) si o retea de parcari certificate la nivelul intregii Europe. In momentul de fata TAPA deruleaza un program pilot ce include 25 de parcari securizate din 5 tari Europene (Franta, Germania, Olanda, Spania si Italia).
 

TAPA a initiat constructia unei solutii software online de vizualizare a parcarilor (in functie de nivelul de securitate), planificarea rutelor/opririlor si raportarea incidentelor de securitate. Imediat ce aceasta solutie va fi finalizata, va intra intr-un program de teste pilot. In acelasi timp, se lucreaza la constructia unui sistem online, prin care fiecare Operator de Parcare Securizata sa se poata auto-audita, putand obtine nivelul minim de certificare.
Pentru Operatorii de Parcari Securizate (PPOs – Parking Place Operators), intrarea in acest program si in reteaua de parcari securizate inseamna oportunitatea cresterii semnificative a afacerii. Pentru Producatori si Companiile logistice, acest program inseamna inca un pas crucial in incercarea de a proteja transporturile de valoare si a minimiza atacurile planificate asupra produselor atractive pe piata.
Ionel Popa este Ambasadorul TAPA in Romania pentru acest program. Orice informatii puteti obtine cu un e-mail la adresa ionel.popa@ssc-ro.com.

Articole similare

Ad