Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Primaria Capitalei reia procedura de achizitie a 400 de autobuze noi

Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) a anuntat ca va relua procedura de achizitie a 400 de autobuze noi Euro 6, documentatia ramanand aceeasi, ca urmare a deciziei SEAP de a anula automat licitatia planificata initial pentru 14 august a.c., din cauza unei disfunctionalitati tehnice. Practic, desi PMB a comunicat catre Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei ca noul termen limita pentru primirea ofertelor este 16 august, orele 16:00, modificarea datei nu a fost facuta si manual in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), astfel ca soft-ul a anulat automat licitatia dupa 14 august, pe motiv ca nu era inscris niciun ofertant. (n.r.: pe site erau inregistrate oferte partiale, cele financiare fiind, de regula, incarcate in ultima zi).
 

Angajatii PMB responsabili cu organizarea licitatiei s-au multumit cu publicarea unui anunt tip erata de prelungire al termenului de depunere, fara a mai verifica daca modificarea a si fost operata sau nu in sistem.
Noul calendar de achizitie este: 21 septembrie 2017, ora 16,00 – termen limita pentru primirea ofertelor, 16 octombrie 2017, ora 18,00 – data limita de evaluare a ofertelor.

Articole similare

Ad