Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

WindTyre – software pentru managementul anvelopelor, disponibil acum si ca Serviciu (SaaS)

WindTyre, sistemul software dezvoltat de WindSoft, este disponibil pe piata de transport si in varianta SaaS (Software as a Service). Acesta devine accesibil pentru transportatori, fara necesitatea unor investitii in infrastructura IT, beneficiind in acelasi timp de consultanta specializata in managementul anvelopelor. „Plecand de la premisa ca orice companie de transport trebuie sa gaseasca in mod constant modalitati de a reduce costurile si de a maximiza investitiile in tehnologie, am lansat pe piata de transport, solutia de management al anvelopelor in varianta SaaS (Software as a Service), in ideea ca acestea sa-si  tina sub control si sa scada costurile cu anvelopele, realizand un management al lor la nivel profesionist, rapid si cu costuri reduse.”, a declarat Stefan Nedelus, General Manager WindSoft.
 

Sistemul SaaS presupune folosirea solutiei WindTyre cu ajutorul unui browser web, oricand si de oriunde exista acces la internet, in baza unui abonament lunar de utilizare. Astfel, costurile licentelor si a tot ceea ce presupune o infrastructura IT pentru a gazdui local un sistem software, sunt eliminate.
„Sistemul WindTyre a fost conceput pentru a raspunde unui singur scop: flota de transport sa obtina cel mai redus cost/km posibil. Posibilitatea de a accesa acest sistem si in varianta SaaS te ajuta sa economisesti timp – avand acces digital la toate anvelopele; economisesti bani, datorita sistemului de rapoarte si alerte si optimizezi planificarea mentenantei vehiculului, beneficiind in acelasi timp de consultanta in managementul anvelopelor.”, a spus Cosmin Lixandru – Tyre Management Consultant – WindSoft.
Solutia WindTyre a fost conceputa astfel incat sa fie folosita de catre orice companie ce detine o flota de vehicule, fie ca acestea opereaza exclusiv in Comunitate sau nu, sau daca stocul de anvelope este multi-brand sau nu.

Articole similare

Ad