Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Nokian Tyres inaugureaza lucrarile de constructie la cea de-a treia fabrica de anvelope

Nokian Tyres a sustinut in cursul zilei de ieri o ceremonie inaugurala ce marcheaza demararea lucrarilor de constructie la cea de-a treia fabrica de anvelope din lume si prima din America de Nord a companiei finlandeze.
Noua fabrica va fi amplasata in Dayton, Tennessee. Aceasta va avea o capacitate de productie de 4 milioane de anvelope anual, ce va fi atinsa pana in 2022, cu potential de extindere. Locatia va gazdui, de asemenea, o unitate de distributie cu o capacitate de depozitare de 600.000 de anvelope. Lucrarile de constructie sunt programate sa inceapa in prima parte a anului viitor, urmand ca in 2020 sa fie produse primele anvelope in aceasta unitate.
 

In principal, noua fabrica Nokian Tyres se va concentra pe dezvoltarea gamei de anvelope destinate autoturismelor specifice continentului nord-american si camioanelor usoare. In timp ce unitatea de productie din Dayton va satisface clientii din America de Nord, celelalte fabrici de anvelope Nokian Tyres vor fi eliberate de sarcina de productie destinata acestei regiuni, permitandu-le sa asigure capacitatea necesara pentru sustinerea altor piete in crestere.
Obiectivele companiei sunt de a isi dubla vanzarile pe piata nord-americana in urmatorii cinci ani, de a deveni lideri in productia sustenabila de anvelope si, de asemenea, acela de a deveni angajatorul preferat de populatia din comunitatile majore pe care le deserveste, conform Hille Korhonen, presedinte si CEO, Nokian Tyres.

Articole similare

Ad