Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Vehicule si servicii Schmitz Cargobull „editie limitata“ la aniversarea a 125 de ani

Producatorul german a implinit anul acesta 125 de ani de activitate si a sarbatorit evenimentul la jumatatea lui septembrie la sediul sau din Altenberge, langa Münster, alaturi de circa 5.000 de angajati si membri ai familiilor lor, clienti si jurnalisti din presa de specialitate.
Cu aceasta ocazie Schmitz a lansat si cateva pachete speciale „Editie limitata 125 de ani“, avand in centru cele mai de succes modele ale sale, la preturi speciale. Astfel, pe piata sunt disponibile din septembrie 1.250 de semiremorci cu prelata S.CS, 1.250 de semiremorci frigorifice S.KO si 375 de basculante S.KI.
 

Prelata S.CS Editie aniversara dispune de a treia generatie a unitatii de control a sistemului telematic TrailerConnect (CTU3), tren de rulare Rotos durabil si care presupune costuri reduse de intretinere, sistem robust de iluminare pe LED, marcaje laterale luminoase, pentru mai multa siguranta in trafic, si autocolante spate speciale pentru aniversare. Iar pachetul optional Executive include senzori de cuplare pentru sistemul telematic al semiremorcii, sisteme de monitorizare a presiunii din pneuri, podea lipita (numai pentru S.CS Universal), serviciu telematic TrailerConnect Info si service complet pentru semiremorca si anvelope.
S.KO Cool Editie limitata este dotata similar si poate primi in plus service complet pentru agregatul frigorific si caroserie in cadrul pachetului Executive, dar si pachet Executive Plus, iar basculanta S.KI Editie limitata are sasiu galvanizat la cald, pentru valoare reziduala mare, tren de rulare Rotos si diverse elemente de design similare celorlalte doua modele, rezervor de aer din aluminiu, sistem de monitorizare a presiunii din pneuri si TrailerConnect Info, iar service-ul complet pentru semiremorca include si partea hidraulica.

Mai multe despre proiectele din viitorul apropiat ale companiei puteti citi in numarul din octombrie al revistei Tranzit.

Articole similare

Ad