Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Goodyear achizitioneaza Ventech Systems

Tranzactia se estimeaza sa se incheie in al patrulea trimestru al anului.
Ventech Systems, cu sediul in Dorsten (Germania), a fost infiintata in 2006 si ofera dispozitive inovatoare de masurare pentru industria autovehiculelor, printre care si un sistem complet automatizat de inspectie a anvelopelor, a presiunii din anvelope, a adancimii benzii de rulare si a greutatii vehiculelor pentru autobuze, camioane, autoturisme si alte vehicule.
 

„In ultimii trei ani, Goodyear Proactive Solutions a colaborat indeaproape cu Ventech Systems pentru a integra capabilitatile sale de colectare si analiza a datelor in pachetul nostru de solutii de management al anvelopelor destinate flotelor“, a declarat Christopher Helsel, vicepresedinte si tehnician sef al Goodyear, „iar reactia clientilor nostri operatori de flote a fost excelenta, ceea ce constituie o oportunitate importanta de a ne imbunatati oferta de servicii si propunerea de valoare pentru clienti“.
In acelasi timp, prezenta puternica pe piata a Goodyear odera oportunitati suplimentare de crestere la nivel mondial pentru Ventech Systems.
Intretinerea si verificarea periodica a anvelopelor de camion sunt unii dintre factorii ce contribuie cel mai mult la eficientizarea timpului si a costului operational al flotelor comerciale. Anul trecut, Goodyear a lansat Goodyear Proactive Solutions in subsidiara Europa, Orientul Mijlociu si Africa, pentru a oferi o suita completa de solutii ce vin in sprijinul operatorilor de flote, ajutandu-i sa imbunatateasca siguranta afacerii si a vehiculelor, sa scada costul carburantului, sa reduca amprenta de carbon si sa sprijine transformarea digitala a flotelor lor.
Achizitionarea Ventech Systems va extinde oferta comerciala a Goodyear Proactive Solutions cu un nou serviciu usor de utilizat, care sa permita operatorilor de flote sa masoare presiunea in anvelope si sa verifice adancimea benzii de rulare si greutatea vehiculului in timp ce intra sau ies din depozitul lor.
In plus fata de ofertele de management al anvelopelor destinate flotelor prin Proactive Solutions, Goodyear lucreaza alaturi de producatorii de automobile pentru a furniza informatii despre anvelope la controlul vehiculului, pentru a le spori siguranta si performanta. Si de curand s-a anuntat ca va exista si o echipare pentru Tesloop, un serviciu de mobilitate city-to-city care utilizeaza exclusiv vehiculele electrice Tesla, cu anvelope cu senzori wireless, pentru a imbunatati managementul total al acestora si a maximiza timpul de functionare al flotei.

Articole similare

Ad