Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Teixu Menéndez isi extinde flota cu doua unitati Cometto spectaculoase

Producatorul belgian a livrat doua modele autopropulsate MSPE 48 t care cresc si mai mult posibilitatile de transport pe care le ofera compania spaniola, binecunoscuta in transportul de turbine eoliene (care devin tot mai mari si mai grele) si aflata in plina expansiune. Mai exact, este vorba de doua module MSPE 6/4/3,00 48 t cu sase axe si de doua propulsoare cu putere de 175 kW care ajuta la formarea de platforme ridicatoare de orice forma si dimensiune.
 

Avantajele principale oferite de aceste module sunt sarcina utila foarte mare, flexibilitatea in configurare, manevrarea usoara si echilibrul foarte bun intre dimensiunea platformei, capacitatea de incarcare si investitie. Ele vor fi folosite in combinatie cu cele 27 de linii de axe CombiMAX de la Faymonville pe care Teixu le are deja in flota.
O singura combinatie MSPE cu sase axe poate ajunge la o greutate total de 288 t, iar latimea de 3 m ofera cea mai mare stabilitate laterala de pe piata de pe acest segment, asa cum arata reprezentantii producatorului, cu 14% mai mare decat traditionalele combinatii cu anvelope gemene.

Articole similare

Ad