Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CTP achizitioneaza Chitila Logistic Park

CTP a achizitionat Chitila Logistic Park (CLP), un parc logistic in apropierea Capitalei, in cadrul unei tranzactii ce se ridica la 17,3 milioane de euro. CLP a fost cumparat de la UBM Development, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari de pe piata europeana. Noua achizitie este parte a strategiei CTP de a creste stocul de spatii logistice si industriale detinute pe teritoriul Romaniei, la aproximativ 1 milion m² pana la sfarsitul lui 2018.
 

Cel mai nou parc logistic al CTP este situat pe Soseaua de Centura, in partea de Nord-Vest a orasului, la 7 km de autostrada A1 (E81), 12 km distanta de DN1 (E60), 16 km de Aeroportul International Henry Coanda si la circa 13 km de CTPark Bucharest, respectiv 18,5 km de CTPark Bucharest West, cele doua proprietati pe care CTP le mai detine langa Bucuresti, arata dezvoltatorul. Parcul are o suprafata totala de 93.000 m², din care 45.000 m² suprafata inchiriabila si 48.000 m² teren destinat dezvoltarilor ulterioare. „Spatiile pot fi inchiriate incepand de la minimum 1.750 m², pana la 45.000 m² si pot fi folosite atat pentru activitati de depozitare, distributie, cat si productie pentru industria usoara. Chitila Logistic Park este complet inchiriat, iar printre companiile care detin spatii aici se numara: compania internationala de logistica, Havi Logistics, distribuitorul de produse farmaceutice Europharma si tipografia Ringier Print, parte a trustului de presa Ringier.“
Planurile CTP pentru proprietatea nou achizitionata includ extinderea acesteia si prima etapa de dezvoltare se preconizeaza ca va fi demarata la sfarsitul acestui an si va presupune construirea a aproximativ 13.000 m² de noi depozite.
„Decizia de a cumpara parcul logistic de la Chitila se inscrie in linia investitiilor sustinute pe care le-am demarat in ultima perioada si prin care vrem sa crestem stocul de spatii detinute in zona Bucurestiului, dar si la nivel national, pentru a face fata atat cererilor noi care vin din piata, cat si nevoii de extindere a clientilor nostri actuali. Alte considerente au fost existenta unor contracte pe termen lung, structura de chiriasi existenta in parc, care cuprinde nume cunoscute si importante pe piata, precum si zona strategica in care este situata proprietatea”, a explicat Ana Dumitrache, Country Head al CTP Romania.

Articole similare

Ad