Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Grupul Gefco deschide oficial filiala din Grecia

Grupul GEFCO a inaugurat oficial filiala sa din Grecia la inceputul acestei luni, contribuind cu solutii de logistica globala, concepute pentru a sustine producatorii industriali. „In calitate de companie cu o competenta unica in gestionarea si optimizarea lanturilor complexe de aprovizionare, ne bucuram sa contribuim la sprijinirea dezvoltarii clientilor greci cu experienta noastra in logistica integrata, precum si cu abilitatea de a atinge obiectivele pe termen scurt si lung in ceea ce priveste performanta economica si nivelul de servicii si calitate,”, a afirmat Luc Nadal, presedintele Consiliului de Administratie al GEFCO Group.
 

Prin infiintarea unei filiale in Grecia, GEFCO isi consolideaza amprenta in Europa de Sud-Est, regiune in care se bucura de o prezenta istorica. Grecia ofera o amplasare ideala intre Europa de Est si Balcani, beneficiind de multe avantaje competitive care fac din aceasta tara un loc perfect pentru un jucator major in logistica: dispune de 18% din flota navala mondiala, participa la un numar mare de programe destinate renovarii, extinderii si imbunatatirii infrastructurii, porturile Piraeus si Salonic sunt porti de acces catre Europa de Sud-Est si Europa Centrala, iar productia industriala prezinta o crestere constanta in ultimii ani.
GEFCO Grecia ofera intreaga gama de servicii a Grupului GEFCO, opereaza deja solutii rutiere internationale pentru diversi clienti si va dezvolta si solutii noi, cum ar fi transportul la temperatura controlata, pentru sectoarele alimentar si farmaceutic.

Articole similare

Ad