News  | 
07.12.2017 / 
Trafic Media

Hödlmayr Romania anunta incheierea unui nou contract in domeniul logisticii de transport. Profesionistii din domeniul auto au inceput, recent, derularea transporturilor de masini noi ale unui producator de marca din Romania spre Ungaria, Austria, Germania, Danemarca si Belgia. Capacitatea totala anuala de transport este de circa 13.000 de autovehicule. „In mod cert, succesul ne-a fost asigurat de calitatea intregului nostru concept de transport, de la preluarea vehiculelor de la poarta fabricii pana la livrarea lor catre dealerii si proprietarii de flote auto. La aceasta se adauga desigur experienta noastra, eficienta precum si increderea castigate de-alungul timpului. Volumul nostru crescut de exporturi, din Romania spre Europa de Vest si Centrala, se integreaza perfect in fluxurile si capacitatile noastre logistice de transport“, a declarat Tamer Sen, general manager Hödlmayr Romania.
 

Hödlmayr Romania este a doua firma ca marime in domeniul logisticii de transport din Romania, cu peste 200 de angajati. Flota de autovehicule se compune din peste 100 de transportoare speciale. Sediul din Bascov dispune de o capacitate de garare pentru circa 3.400 de autovehicule, aici, pe langa operatiunile de transport, se pot executa si numeroase lucrari de service sau de imbunatatire si asigurare a calitatii. Hödlmayr Romania a obtinut in 2016 o cifra de afaceri de 36 milioane Euro, ceea ce corespunde unei cresteri de 10% fata de anul precedent.

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or