News  | 
07.12.2017 / 
Trafic Media

Cei interesati sa cumpere noua Dacia Duster pot rezerva online cea mai echipata versiune a modelului, cu motorizarea diesel 1.5 dCi de 110 CP si tractiune integrala.
Intitulata Duster Edition ONE, aceasta versiune dispune, printre altele, de sistem de aer conditionat automat, card de acces maini libere, sistem de avertizare a unghiului mort, Multiview camera, aprindere automata a farurilor si jante din aliaj de 17 inch, diamantate.
 

Cele 100 de exemplare ale acestei editii limitate sunt disponibile in culoarea Orange Atacama si pot fi achizitionate exclusiv online, doar de persoanele fizice, la un pret de 18 900 Euro.
Cei interesati sunt invitati sa faca rezervarea pe site-ul https://one.dacia.ro/ si sa achite un avans de 500 de Euro. Plata se efectueaza cu card bancar prin intermediul unui procesator de plati. Dupa confirmarea rezervarii, clientii pot alege singuri la ce dealer Dacia doresc sa le fie livrata masina, tot acolo urmand sa fie platita si diferenta de pret.

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or