Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Echipamente Renault Trucks care sporesc siguranta pe timpul iernii

Gama Renault Trucks D poate primi din fabrica un sistem automat de lanturi si un parbriz incalzit, pentru a face fata in siguranta celor mai aspre ierni.
Onspot le permite soferilor sa actioneze un intrerupator de la bord, pentru a elibera sistemul de lanturi, montat sub sasiu, astfel incat, folosind forta centrifuga, lanturile sunt plasate intre suprafata drumului si anvelope, oferind vehiculului o buna tractiune pe gheata si zapada. Acest sistem complet automat confera soferului siguranta si confort, nemaifiind nevoie sa coboare din cabina pentru fixarea lanturilor.

 

Iar pentru asigurarea unei vizibilitati perfecte pe inghet si zapada, pentru gama D sunt disponibile parbrize incalzite. Datorita unei rezistente electrice pozitionate intre foile de sticla, parbrizul se curata rapid, iar sistemul previne si aglomerarea zapezii pe lateralele parbrizului, in timpul conducerii, fapt care il face potrivit in special pentru camioanele de deszapezire.
Vehiculele care opereaza la temperaturi extrem de scazute pot fi echipate si cu pre-incalzitoare diesel, care faciliteaza pornirea, sau cu tije electrice de incalzire, care mentin motorul la o temperatura constanta. 

Articole similare

Ad